Din första miljon om tre år!

Jag

 

 

 

 

 

 

Wow, Din första miljon om tre år!

Jag håller med er om att det är väldigt svårt att skaffa en miljon kronor på tre år men den här artikeln är för dig som privatperson, småföretagare eller entreprenör som funderar på att starta eget företag och bli framgångsrik.

Många kan mycket väl hålla med mig om att en miljon är ett stort mål men låt oss göra en liten beräkning av det hela och se vart vi hamnar och vilken spännande resultat får vi fram av den enkla räkneövningen.

Vårt mål är att skaffa fram 1000,000 kronor om tre år!

Låt oss dela en miljon med trettiosex alltså 1000,000/ 36 = 27,777,77 kronor. Då betyder det att vi måste tjäna ca 27,777 kronor per månad i 36 månader för att nå första miljonen.

Kära vänner, det låter fortfarande mycket för en del av oss eller hur!

Låt oss nu dela det vi har fått fram med 4,3 och då blir det 27,777/ 4,3 = 6459,94 kronor. 4,3 står ju för antal veckor per månad och det vi får fram är ca 6460 kronor per vecka. Nu låter det inte lika farligt som en hel miljon eller hur?

Nu skall vi dela 6460 kronor med med 7, så får vi att man måste tjäna ca 923 kr per dag, alltså varje dag i tre år för att kunna tjäna din första miljon.

Jag tror att det är inte lika farligt nu att sätta upp ett mål där du ska tjäna 923 kr per dag, många av oss gör det redan idag och det finns även dem som tjänar ännu mer men har ändå ingen miljon på kontot.

Till sist vill jag ge dig mitt bästa tips om hur du skall tjäna 923 kr om dagen och bli framgångsrik. Jag har gjort en liten research om dem rika människor runt om i världen och kommit fram till att personer som Steve Jobs, Bill Gates, Henry Ford, Richard Branson och även författare till Harry Potter J.k. Rowling och många andra är bara vanliga människor precis som oss MEN de gjorde det lilla extra för att bli framgångsrika och tjäna massor med pengar.

Det jag kommit fram till är att de hade alla något att tro på och var redo att offra allt de hade för att lyckas med det. För att nämna hela hemligheten så kan jag säga rakt av att de hade en produkt eller tjänst som de trodde på.

Det är ganska enkelt egentligen som allt annat i världen men vi tänker inte på det. Till exempel låt oss titta på författaren till Harry Potter som blev dollarmiljardär på sina böcker. Hon hade enbart en gammal skrivmaskin och en bra idé.

Försök bara hitta en produkt eller tjänst som du tror på och börja sälja den. Har du en produkt som kostar 500 kr så räcker det med att hitta endast två kunder om dagen. Hittar du en produkt som kostar över tusen kronor så kommer du mycket snabbt till ditt mål antar jag. Jag känner själv en vän som blev mångmiljonär på att sälja mobilabonnemang och han bor här i Malmö.

Jag vill förstås inte glömma att den miljonen är bara omsättning på din produkt eller företag och går inte rakt ner i dina fickor, men givetvis är den där miljonen fortfarande något att sikta på och drömma om.

 

 

Lycka till!

Share and Enjoy

 • Facebook
 • Twitter
 • Delicious
 • LinkedIn
 • StumbleUpon
 • Add to favorites
 • Email
 • RSS

5 comments on “Din första miljon om tre år!

 1. Thank you for writing such a great informative article for today’s modern readers. Two thumbs up for great content and interesting views. I could only aspire to write like this.

 2. Redaktion says:

  Thank you so much 🙂

 3. Josefine Andersson says:

  Jag kan hålla med dig om att det inte låter så mycket att dra ihop dryga 900 på en vecka, för det är det ju inte. Grejen är att många av oss som har jobb som genererar dryga 20000 ut i månaden, vilket rätt många har, får ihop den där miljonen på 3 år. Det är inte det man är ute efter, i alla fall inte jag. För den går nämligen åt i det dagliga livet, det är ju det som är min vanliga lön. Det jag skulle varit intresserad av är att hitta sätt att kunna ha en miljon på banken, eller i investeringar, på tre år, alltså ha en miljon över till det. Då hade det varit intressant.

  Det du kommer med här är för mig inte något som känns nytt, det gör mig inte till miljonär, eftersom jag faktiskt inte har en miljon på tre år på det sättet du föreslår. Om det inte är så att du menar att man skall göra detta utöver sitt vanliga jobb?

  • Redaktion says:

   Hej!
   själva tanken är att skaffa sin första miljon långsiktigt. Jag tror mer på de som skaffar pengar långsiktigt än de som gör det snabbt.
   Jag tror att allt som kommer snabbt försvinner lika snabbt. Många lever hela livet utan att ens har en miljon och jag tycker att även om man kan skaffa en miljon efter 3, 5 eller 10 år så är det väl bättre än inget annat.

   MVH

 4. Josefine Andersson says:

  Sorry, 900 på en dag mena jag såklart

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

Email
Print
Skip to toolbar