Om mig

JAG I JAPAN

 

 

 

 

 

Mitt namn är Said och jag ligger tidigare bakom några böcker inom entreprenörskap. Jag är en entreprenör med stora drömmar!

Som person är jag driven och mycket ambitiös. Jag gillar att driva och utveckla småföretag. Min startpunkt var i Rosengård. Jag valde tidigt i livet att umgås med rätt personer, investera i mig själv och skaffa ett bättre liv. Idag arbetar jag som jobbcoach, sysslar med aktiehandel, driver ett mindre företag och skriver i stora tidningar runtom i landet bland annat www.driva-eget.se och www.foretagande.se.

HEMLIGA PROJEKT: Innovativt privatekonomi spel och finans Tv-program

MÅL: Bli framgångsrik och bidra till ett bättre SAMHÄLLE. Tyvärr många tror att pengar är roten till allt ont men det är brist på pengar som är roten till allt ont. Med pengar kan vi leva ett bättre liv, umgås med våra familjer och hjälpa andra utsatta människor i världen.

DRÖM: Bygga Sveriges största nöjespark i Skåne! Jag vet att det här är en stor dröm men drömmar är gratis. Jag drömmar verkligen om att bygga något stort för andra människor så att de har kul och njuter av livet tillsammans med andra i ett underbart SVERIGE.

Skills: An entrepreneur with big dreams!!! ASO guy, App store optimization lover and Internet Marketer. I believe in PEOPLE, in DREAMS in passion…. and I’m trying to be best ASO expert in the Sweden.

ASO (App Store Optimization) Specialist
Increasing apps search visibility through:
keyword research and optimization,
keyword localization,
tracking search rankings,
competitor analysis
teamwork with marketing managers

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Email
Print

Hämta den GRATIS

Gör som 1000 andra redan gjort. Ladda ner min E-bok GRATIS. Ange bara epost här. Läs om vändpunkter i mitt liv, Thomas Edison & luffaren, Muhammad Ali, och Miracle Man. En mycket inspirerande E-bok enligt många.