Vad är privatekonomi del 4
Privatekonomi skola

Vad är privatekonomi del 4

Vad är privatekonomi
Vad är privatekonomi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Välkommen till fjärde delen av VAD ÄR PRIVATEKONOMI skola del 4 av 12!

Kan böcker göra dig rik?

Definitionen på galenskap är när man gör samma sak om och om igen och förväntar sig nya resultat”Albert Einstein. 

Jag vill fråga dig om du verkligen vill lyckas i ditt liv? Om du vill bli en framgångsrik person? Är du trött på all misslyckande? Vill du leva ett bättre liv där du känner dig lycklig och framgångsrik? DÅ KANSKE TIDEN ÄR INNE FÖR EN VÄNDPUNKT I DITT LIV!

Vi på vägen till pengar tror att varje människa önskar sig att bli en framgångsrik person och leva ett bättre liv. Man träffar sällan en som inte har några drömmar och hoppas på en vacker dag kunna förverkliga sina drömmar.

Men varför många misslyckas och väldigt få som lyckas här i livet? Varför är de flesta är fattiga och väldigt få är rika? Varför framgångsrika människor har alltid förmågan att få ihop mycket pengar, en del blir miljonärer och andra blir miljardärer.

Det måste finnas en HEMLIGHET som gör de rika rikare och de fattiga fattigare. Vi tror att de rika känner till en hemlighet kring hur man blir rik. Det är därför de blir ännu rikare och ökar ständigt sina förmögenhet . Det handlar inte om öde eller otur. Det handlar om en SECRET process som är långsiktig‚ men vi kan avslöja att man bör fundera över HUR kan jag låta mina pengar tjäna pengar åt mig? Det är en grundlig och viktig fråga man bör fråga sig själv!

Har ni tänkt på en underlig thing? Varför finns alltid ett bibliotek i varje rik mans hus? Vad tror ni egentligen har dessa rika personer ett bibliotek för att de hade råd att köpa sig ett sådant? Eller är de så rika eftersom de redan på ett tidigt stadium läste mycket böcker och lärde sig av andras misstag?

Varför är det så viktigt att läsa? Vi tror att det är viktigt att läsa böcker för att vi får helt enkelt nya idèer. Vi får nya ord och varje ord vi lär oss innebär en ny tanke och en tanke kan vara en idè. Idèer är oskattbara i dagens samhälle. Dessutom tror vi att vår inkomst utvecklas parallellt med vårt ordförråd och tankar.

Men kanske det allra viktigaste är att man läser RÄTT BÖCKER som har gott om nya tankar och nya idèer. Läser man rätt böcker slipper man slösa bort sin dyrbara tid och samtidigt har man en stor möjlighet för att utvecklas som person. Som i sin tur leder till ett bättre liv och bättre ekonomi. Jag hoppas verkligen att du gillar vad är privatekonomi del 4 och vi ses i nästa del av VAD ÄR PRIVATEKONOMI SKOLA.

Lycka till!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *